Voor schroot en metalen, containervervoer en afvalverwerking in Borger

Bij H. Smit VOF in Borger (Drenthe) verwerken wij verschillende soorten materialen. Dat kan gaan om ijzer, metalen of afval. Wij zijn inzetbaar voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We hebben een uitgebreid eigen wagenpark, eigen containers, een 60 ton weegbrug en gespecialiseerde recyclingmachines. Als het gaat om grotere hoeveelheden kunnen wij ook afzetcontainers plaatsen in diverse maten, waarbij het plaatsen van de container altijd gratis is. Neem contact op voor meer informatie of een offerte, wij staan u altijd graag te woord.

Neem contact op

Hoe werkt H. Smit VOF?

Wij werken altijd met de scherpste prijzen,  zijn altijd vlot met leveren of afhalen en wij kunnen u ook als de beste adviseren als het gaat om schroot en metaal, containervervoer en afvalverwerking. Wij leveren de volgende diensten:

 • Schroot- en metaalverwerking
 • Containervervoer
 • Afvalverwerking
 • Schroot
 • schroot in vrachtwagen
 • Klauw voor schroot
 • Afvalverwerking
 • Container met afval
 • afval werkzaamheden
 • vrachtwagen
 • container
Schroot en metaal Schroot en metaal

Schroot en metaal

Bij H. Smit VOF zijn wij gespecialiseerd in het scheiden van metalen en hergebruik. Bovendien werken we snel en vakkundig.

Containervervoer Container vervoer

Containervervoer

We hebben een groot wagenpark en staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit in het vervoer van containers.

Afvalverwerking Afvalverwerking

Afvalverwerking

Bij H. Smit VOF vindt u altijd een geschikte afzetbak van 6 m3 tot 40 m3. Wij hebben een groot assortiment en dus altijd een afzetcontainer voor u beschikbaar.

Over H. Smit VOF

Het bedrijf H. Smit VOF is opgericht door Mans Smit, die al van jongs af aan bekend is met de handel in metalen. In de jaren 70 is het bedrijf opgericht. Destijds nog met een compagnon en met een specialisatie in oud-ijzerhandel en de sloop van auto’s. Daarnaast was Mans Smit ook actief als internationaal chauffeur. Na enkele jaren werd gestart met de export van tractoren. Dit zorgde ervoor dat er voldoende kapitaal was om het bedrijf verder te professionaliseren en uit te breiden. Begin jaren 80 is H. Smit VOF officieel benoemd als schroot- en metaalhandel en sindsdien zijn alle ogen gericht op het recyclen van ferro en non-ferro producten.

De volgende generatie is in het bedrijf gekomen en in 2008 is het bedrijf overgenomen door de dochter Astrid en schoonzoon Erik Boerma en werd het bedrijf uitgebreid met het recyclen van afvalproducten.

Het bedrijf groeit nog steeds en er wordt volop gekeken naar alle mogelijkheden in de recycling en het zo milieuvriendelijk mogelijk verwerken van materialen. Graag doen wij dat ook voor u!

Laat uw schroot verwerken bij H. Smit VOF in Borger. 

*Verplicht