info@smitvof.nl 0599-235516

banner

Verhuur afvalcontainers

De verhuur van afvalcontainers is een dienst van H. Smit VOF die uitkomst biedt voor bedrijven en particulieren. Een afvalcontainer is onder meer ideaal om te huren als er sprake is van sloopafval, bijvoorbeeld door een verbouwing van een woning. Of wanneer de tuin is leeggeruimd en er sprake is van veel afval. De afvalcontainer kan op de gewenste locatie worden geplaatst om de afstand tussen het afval en de container zo klein mogelijk te maken. Het transport kan op hele korte termijn geregeld worden. Bovendien bent u bij ons voordelig uit, want wij hanteren scherpe prijzen voor de verhuur en transport.

Verhuur afvalcontainers voor bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons in Borger een container huren voor uiteenlopende doeleinden, bijvoorbeeld, net als particulieren, voor sloopafval. Een afzetcontainer is geschikt om voor de meeste soorten afval te gebruiken. Naast de verhuur bieden wij tevens de gelegenheid van afvalverwerking. Op het moment dat er grote klussen gedaan worden, hoeft u het afval niet te scheiden. Alles kan in de container en wij zorgen voor de scheiding van het afval en de verdere verwerking. In de bouw is het belangrijk dat afval wordt weggewerkt. Als afval op de bouwplaats blijft liggen, vormt dat een belemmering voor de voortgang van de werkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn overigens uit meerdere sectoren afkomstig. Bijvoorbeeld ook uit de industriële en de agrarische sector. Hiervoor bieden wij tevens de optie van zogenoemde los gestorte transportdiensten. De losse materialen, zoals grind, zand, afval en schroot worden vanuit de container van de vrachtauto gekiept.

Container huren in Borger

 H. Smit VOF is gevestigd in Borger en is in de wijde omgeving actief met de verhuur van afvalcontainers. Het bedrijf richt zich tevens op het recyclen van afvalproducten. Wilt u een container huren als particulier of als bedrijf? Neem dan contact op via 0599-235516 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..